Booking.com heading

Tradicinio Karate-do klubo DANAS Kalėdos

KKL 051Vieną šaltą gruodžio sekmadienį karate klubo „Danas“ sportininkai nusprendė ne sedėti šiltai prie televisorių ir kompiuterių, o pasimėgauti žiemos teikiamais malonumais.
Pirmoji stotelė – kaip reikiant žiemiška. Čia neapsieisi be šiltų pirštinių šalikų ir... pačiūžų! Tai Akropolio ledas!
Pilną autobusą atvežusį klubo narius iš Utenos, Anykščių ir Ukmergės, čia jau pasitiko visas burys vilniečių. Iš viso ledą šturmavo 93 šventės dalyviai. Valandėlė prabėgo kaip kelios akimirkos, tačiau jos paliko tiek įspūdžių, kad užteks dar ilgam, o svarbiausia visi negalėjo patikėti, kad ant ledo gali būti taip karšta.

Prisičiuožinėję ir daug energijos išeikvoję sportininkai, nieko nelaugdami patraukė pasistiprinti. Šį kartą – į Čili piceriją. Dalyviai buvo taip išalkę, kad kepėjai vos spėjo kepti, o padavėjai nešioti picas. Buvo sušluota viskas!
Vos baigus pietauti pasirodė, kad jau laikas trečiajam ir paskutiniam renginio KKL 106etapui! Visi į Keistuolių spektaklį! Keistuoliai šį kartą rodė premierinį savo spektaklį vaikams „Mamulė Mū“, kuris sužavėjo visus klubo sportininkus. Tačiau pasirodo, tai buvo dar ne pabaiga. Kur buvęs, kur nebuvęs pasirodė kalėdų senelis, kurs savo dovanų bet kam ir bet kaip nenorėjo atiduoti. Norėdams išsiaiškinti kas jų verti skyrė žiūrovams kelias užduotis. Pasirodė, kad visi iki vieno dovanų nusipelnė ir buvo jomis apdalinti.
Išėjus iš teatro į lauką pasirodė, kad jau temsta o klubo narių atvykusių iš kitų miestų jau laukią šviesomis žibinantis autobusas ir kalėdiškai nusiteikęs jo vairuotojas.
Dar ilgai kelionėję namo autobuse skambėjo pilni dienos įspūdžių balsai. Ir tik vėlų vakarą pasiekę namus sportininkai išsiskirstė.

No comments:

Post a Comment