Booking.com heading

Šventosios pažintinis (mokomasis) takas Anykščių regioniniame parke. Žemėlapis

Šventosios pažintinio - mokomojo tako žemėlapis. Tai žmonių mėgstama ir labai graži pasivaikščiojimų vietą, kurioje yra įrengtos atokvėpio vietos su stendais aprašančiais įvarius Anykščių šilelio gamtos objektus. Take ne tik pasivaikščiosite, pakvėpuosite gaiviu pušyno oru ir atgausite jėgas, tačiau galėsite susipažinti ir su Antano Baranausko apdainuoto šilelio gamtos įdomybėmis.

Žemėlapis dar yra kuriamas ir tobulinamas. Čia yra pateikiamas pirminis jo variantas, bet būtų labai įdomu ir verta sužinoti jūsų nuomonę apie jį: ko trūkstą, ką norėtumėte matyti kitaip, ką galima būtų padaryti geriau ir aiškiau? Norėdami tai pasakyti, tiesiog palikite komentarą.

Žemėlapis interaktyvus!!! Paspauskite ant žemėlapio objektų norėdami pamatyti jų aprašymą, taip pat galite didinti arba mažinti žemėlapio mastelį.


Išdidinti žemėlapį

5 comments:

  1. Gal reiktų nuotraukų , PVZ kas yra Puntukas Galvono dėka aš jau žinau bet kas yra Plukė ?

    ReplyDelete
  2. plukes nuotrauka įdėjau įdėsiu ir kitus objektus ir nuotraukas ir aprašymus. Tam truputi laiko reikia :)

    ReplyDelete
  3. VAAAAAAALIO!!!! Galų gale šitas takas nebebus mistinis :D Aš (dėl savo skaudžios patirties) labai prašyčiau dar tikslaus aprašymo ar/ir nuotraukų, kaip rasti tą taką. Dar paties tako foto nepamaišytų, kad žinočiau, ar ten reikia aulinių ar galima ir su aukštakulniais prasieiti :D Ir dar info apie tako ilgį ir apytikslį įveikimo laiką. Nu ir paskutinis dar noras: kad būtų galimybė žemėlapį atsispausdinti. Šiam kartui tiek :) P.S. labai lauksiu galutinio varianto - sėkmės procese!

    ReplyDelete
  4. Nesumąstau, kaip padaryti, kad čia būtų galimybė atsispausdinti žemėlapį...

    ReplyDelete
  5. Na tada matyt teks atskirą atsisiunčiamą pdf padaryti. Nes dabar jei šitą misiją bandyčiau įvykdyti per printscreen'a,tai nesimatytų lankytinų vietų aprašo. Arba galima palikti šitą žemėapį ir "prilipdyti" legandą va kaip čia: http://www.neriesparkas.lt/?id=65&l=1

    ReplyDelete