Booking.com heading

Keliauk kitaip konkursas: Gamtos riteris


Kviečiame dalyvauti projekto „Keliauk kitaip“ (www.keliaukkitaip.lt) organizuojamame konkurse ,,Gamtos riteris”.

Garbingas “Gamtos riterio” titulas bus  skiriamas už nuopelnus saugomoms teritorijoms ir aplinkai palankaus elgesio propagavimą, eko draugiškumą, už pastangas tvarkant ir prižiūrint gamtą. Kandidatu į šį titulą gali pretenduoti bet kas: pažįstamas, darbdavys ar darbuotojas, draugas, kaimynas ar giminaitis – “Gamtos riteriais” taps tik patys draugiškiausi aplinkai žmonės, kurie kas dieną gyvena ir stengiasi gyventi giliąja eko prasme.

Kandidatus, jų nuveiktų darbų aprašymus ar fotografijas  siųskite į gamtosriteris@keliaukkitaip.lt arba užpildykite anketą

Konkurso laimėtojus rinks “Keliauk kitaip” portalo lankytojai ir svečiai. “Gamtos riteriai” ir juos paskelbę aprašymų autoriai bus apdovanoti vertingais prizais, daugiausiai balsų surinkusios dalyvių istorijos bus publikuojamos “Keliauk kitaip” garbės skiltyje ir “Eko bangos” naujienose.

Informacija apie kitus „Keliauk kitaip“ organizuojamus konkursus rasite: "Konkursai

Projektą „Kompleksinė visuomenės informavimo ir švietimo apie saugomų teritorijų svarbą bei aplinkai palankų gyvenimo būdą programa ,,Keliaukime kitaip!“ finansuoja Europos  regioninės plėtros fondas pagal 2007-2013 m. Sanglaudos skatinimo veiksmų programą.


No comments:

Post a Comment