Booking.com heading

Reklamos galimybės, arba kodėl verta rinktis TURIZMAS.INFO

Siūlau pasidomėti praktiškai nemokamomis ir plačiomis reklamos galimybėmis svetainėje turizmas.info

1. Ką siūlo interneto svetainė turizmas.info ir kodėl verta ją rinktis?
turizmas.info svetainė talpiną originalią vaizdinę medžiagą apie turistinius ir lankytinus objektus – panoramines nuotraukas ir jų aprašymus, kontaktus, nurodo jų vietą populiariausiuose interneto žemėlapiuose

2. Kas tai yra panoraminė nuotrauka?
Panoraminė nuotrauką, tai vaizdas ekrane kurį galite apžvelgti 360 laipsnių. Geriausiai suprasite pasižiūrėję pavyzdį:




3. Koks svetainės turizmas.info reitingas internete?
Tai yra viena populiariausių ir didžiausių turizmo informacijos svetainė Lietuvoje. Jei paieškos sistemą internete įvesite frazę „turizmas“, svetainę turizmas.info jums išmes 4-oje vietoje. Aukščiau matysite tik 3 svetaines:
Žaliai pažymėtos nuorodos į svetainę turizmas.info, į paieškos sistemą įvedus žodį "turizmas"
  1. Atostogoskaime.lt – manau komentuoti nereikia.
  2. Žodžio „turizmas“ paaiškinimas pasaulinėje interneto enciklopedijoje wikipedia.org
  3. Valstybinio turizmo departamento svetainė tourism.lt.


4. Kokių privalumų turi reklama svetainėje turizmas.info?
Jei jūsų sodybos panoraminė nuotrauka atsiranda turizmas.info svetainėje, tai ji atsiranda ir dar keliuose populiariuose interneto svetainėse, tai info.lt, zemelapis.info, zemelapis.lt  svarbiausia iš jų vienas didžiausių žinomiausių ir populiariausių Lietuvoje interneto projektų – maps.lt

Raudonai nuspalvinta, kur reikia uždėti varneles norint matyti panoramines nuotraukas maps.lt svetainėje (būtina išsididinti žemėlapį)

5. Kas gali naudoti ar talpinti internete Jūsų panoramines nuotraukas esančias turizmas.info svetainėjė?
Bet kuris žmogus mokantis naudotis kompiuteriu ir internetu, vos keliais paprastais mygtuko paspaudimais, štai pavyzdys kaip aš padariau tai savo svetainėje – žiūrėti čia (po atsidariusiu straipsniu).
Panoraminės nuotraukos interneto svetainėse talpinamos taip pat, kaip populiarieji interneto filmukai iš svetainės youtube.comžiūrėti čia.

  • Tai gali lengvai padaryti bet kuris jūsų klientas, besinaudojantis internetu, panoręs parodyti savo draugams internete, kur jis svečiavosi ir smagiai praleido laiką.
  • Tai gali lengvai padaryti turizmo agentūros organizuodamos keliones ir norėdamos savo klientams parodyti informaciją apie jus (konkretus pavyzdys – keliomanija.lt/antežeris)
  • Tai galite lengvai padaryti JŪS savo interneto svetainėje, taip pateikdami įdomią ir originalią ir patrauklią informaciją interneto naršytojams informaciją.
  • Panoramines nuotraukas dažnai savo straipsniuose naudoja populiarūs interneto naujienų portalai kaip diena.lt, alfa.lt ir kt.


6. Kokią dar naudą teikia panoraminių nuotraukų turizmas.info svetainėje laikymas ir naudojimas?
  • Svetainėje atsiranda originali informacija (panoraminė nuotrauka), kuri sudomina daugiau interneto naršytojų. Daugiau lankytojų užsuka į jūsų svetainę – didėja jos reitingas internete, kyla jos pozicijos paieškos sistemose;
  • Patalpinę panoraminę nuotrauką savo svetainėje, gaunate atgaline nuorodą iš tarptautinio lygio svetainės onlineglobe.org. kuo daugiau atgalinių nuorodų į jūsų svetainę – tuo didesnis jos reitingas internete, tuo ji darosi pastebimesnė (iškyla internete į viršų) tarp šimtų panašių svetainių.
  • Informacija apie Jūsų objektą rodoma netgi tada, jei kas nors žiūri netoli jūsų esančias nuotraukas, Jūsų objektas rodomas kaip vienas iš arčiausiai esančių.


7. Ką daryti, kad Jūsų objekto panoraminė nuotrauka atsidurtų svetainėje turizmas.info?
Galite parašyti man komentaruose arba e-paštu ir padėsiu susisiekti su oficialiais turizmas.info atstovais, kurie nufotografuos ir pagamins nuotrauką (ši paslauga mokama) ir nemokamai patalpins Jūsų panoraminę nuotrauką (ar nuotraukas) ir informaciją apie jose matomą objektą turizmas.info svetainėje.


8. Kaip įsikelti panoraminę nuotrauką iš svetainės turizmas.info į savo svetainę?

9. Panoraminių nuotraukų naudojimo pavyzdžiai:

Manau čia pateikta informacija yra verta apsvarstymo.
Jei iškilo kokių nors klausimų, galite drąsiai palikti komentarą arba susisiekti su manim e-paštu giedriuim@gmail.com. Pasistengsiu, kaip įmanydamas, greičiau atsakyti į jums iškilusius klausimus.


Dar keli žodžiai apie svetainę turizmas.info
turizmas.info – tai svetainė, į kurią investuota daug laiko ir lėšų, kuriant visiems kompiuteriams ir programinėms įrangoms priimtiną sistemą (t.y. panoramines nuotraukas galima peržiūrėti praktiškai kiekviename kompiuteryje, nesusidūrus su didesniais nesklandumais, tarkime, kad dėl kokių nors priežasčių nuotraukos nerodys). Nuotraukos rodymas yra sukurtas naudojant flash technologiją, kuri yra praktiškai visuose dabar naudojamuose kompiuteriuose ir netgi mobiliuosiuose telefonuose.

Svetainę nuolatos tobulina ir prižiūri profesionalūs programuotojai, kurie nedelsiant ištaiso iškilusias problemas. Todėl, jei pastebėsite kokių nors panoraminių nuotraukų veikimo nesklandumų ir apie tai pranešite - problema bus nedelsiant sprendžiama.

Pabaigai, Rubikių ežero panoraminė nuotrauka, nuo naujojo apžvalgos bokšto:

1 comment: