Booking.com heading

Karate treniruotės - įdomus ir naudingas laisvalaikio užsiėmimas

Vasarą Lietuvoje sporto gyvenimas aprimsta. Beveik visi žmonių laisvalaikiu besirūpinantys klubai surengia vasaros stovyklas ir susumuoja praeito sezono rezultatus.

Pasak tradicinio karate klubo „Danas“ vadovo Norberto Motiejūno, kovinių menų treniruotes renkasi vis daugiau lietuvių – ne tik vaikų, bet ir sveikai norinčių gyventi suaugusiųjų. Pagal žmonių užimtumą karatė Lietuvoje yra lygiavertis varžovas krepšiniui ir futbolui, teigiama pranešime spaudai.

„Jaunimas gal renkasi karate labiau dėl stereotipų ir filmų įtakos. Tačiau tėvai netrukus pamato, kad tai yra ne muštynės, o kovos menas, kuris vaikus išmoko drausmės. Suaugusieji karate randa sau tinkamų dalykų – ne tik fizinių, bet ir dvasinių, atitrūkimą nuo kasdienių rūpesčių, gali sportuoti kartu su visa šeima. Galbūt krepšinyje, futbole viskas yra ir labiau orientuota į sportinius rezultatus. Bent mūsų klube dėmesys skiriamas ne tik sportui, tačiau ir sportininkų asmenybėms, mokslo ir užklasinės veiklos rezultatams, stebimas vaikų elgesys visų renginių metu. Tik tada klubo sportininkas vertinamas visapusiškai“, – svarstė N. Motiejūnas.

„Danas“ treniruotes rengia Vilniuje, Utenoje, Anykščiuose, Molėtuose, Ukmergėje ir Panevėžyje. Pastaruoju metu norinčiųjų sportuoti taip padaugėjo, kad klubo vadovui tenka galvoti apie plėtrą.

„Šį sezoną ne tik treniravomės, bet ir surengėme 4 „užklasinius“ renginius..... <...>

Daugiau apie tai skaitykite tradiciniskarate.com/2010-2011_sezonas

No comments:

Post a Comment