Booking.com heading

X-asis Lietuvos tradicinio karate čempionatas, Utena 2012

Lietuvos tradicinio karate čempionatas  - didžiausias tradicinio karate renginys Lietuvoje. Šiais metais Lietuvos tradicinio karate čempionatas yra jubiliejinis - X-asis. 2012 metų čempionato organizatoriai yra Tradicinio karate klubas "Danas" ir Lietuvos tradicinio karate asociacija.

Tradicinio karate klubas „Danas" yra jubiliejinio čempionato vykdytojas ir šį čempionatą vykdys ežerų apsuptame Aukštaitijos mieste - Utenoje. Džiaugiamės, kad šiam čempionatui pavyko pritraukti nemažą būrį rėmėjų: Utenos rajono savivaldybė - suteikusi puikias sąlygas organizuoti čemponatą, žiniasklaidos atstovai (internetinis portalas Delfi, laikraštis Utenos diena, sporto televizija Sport1), spaudos ir reklamos atstovai (Utenos reklama, Mylida), rėmėjai, suteiksiantys puikius prizus čempionato dalyviams (East Island, Labas ir One pramogų parkai, Elmenhorster, G4S, Lazergama), o taip pat MEZON - kurių dėka galėsime matyti Lietuvos tradicinio karate čempionato tiesioginę transliaciją internetu.

Tikimės, kad gausus dalyvių būrys nuo mažiausių iki Nacionalinės rinktinės sportininkų savo gražiomis kovomis džiugins tiek žiūrovus Utenos sporto ir pramogų arenoje, tiek žiūrovus, stebinčius tiesioginę čempionato transliaciją  prie interneto ekranų.

Daugiau informacijos galite rasti paspaudę ant nuorodos: X-asis Lietuvos tradicinio karate čempionatas Utenoje.

No comments:

Post a Comment