Booking.com heading

NUTRILITE natūralūs vitaminai ir maisto papildai sportininkams, sporto mėgėjams ir visiems kitiems žmonėms :)

Nutrilite maisto papildai ir vitaminai
Sveiki sportininkai ir sporto mėgėjai,

Šią savaitę užmačiau straipsnelį apie futbolo komandos AC Milan mitybą [nuoroda į straipsnį]. Įdomus dalykas, kad jie naudoja aukštos kokybės NUTTRILITE vitaminus ir maisto papildus. Kiek žinau JAV ir daugiau  profesionalių sporto komandų yra pasirinkę būtent šiuos maisto papildus, pvz. NBA Orlando Magic komanda.

Pasirodo aš turiu priėjimą prie šių maisto papildų ir vitaminų tiekimo. Vaistinėse šių, bei tokios aukštos kokybės maisto papildų neįsigysite, nes jie gaminami JAV ir pagrinde skirti šios šalies rinkai. 

Čia rasite NUTRILITE katalogą, kuriame yra nuo kasdieninių vitaminų kompleksų iki atskirų vitaminų grupių, pvz.:
Mėlynės - akims;
Bioton C plus - odai, plaukams, nagams; 
Geležis - svarbi raudonųjų kraujo kūnelių ir ląstelių energijai;
Kalcis su magniu - kaulų, dantų, raumenų ir nervų sistemų normaliam funkcionavimui;
...ir t.t. visų nevardinu, rasite kataloge.

Čia galite paskaityti apie NUTRILITE. Tai viena seniausių ir užsitarnavusi gerą vardą už aukštą kokybę ir ekologiją (apie ekologiją pradėjo šnekėti jau prieš 78 metus, kai dauguma dar nežinojo ką šis žodis reiškia) JAV įmonė, gaminanti vitaminus ir maisto papildus sportininkams.

Jei norėtumėte įsigyti šių maisto papildų ar vitaminų mano kontaktai:
tel. (8-676)75239

P.S. pabaigai porą dalykų dėl ko verta pirkti čia:
1. kaip rašoma ir anksčiau minėtame straipsnyje - "juk nėra lengva suvalgyti tiek, kad būtų gautos visos žmogui reikalingos medžiagos" ir "sveika ir subalansuota mityba yra fundamentalus kiekvieno žmogaus gyvenimo pamatas".
2. nebūkite tikri lietuviai nešantys pelną visiškai nepažįstamiems verslo magnatams, o geriau tapkite pačiais geriausiais savo pažįstamų žmonių klientais (čia tik tarp kitoko, pamąstant ir apie kitus atvejus;)

Nutrilite maisto papildai ir vitaminai

No comments:

Post a Comment