Booking.com heading

KAIP SUORGANIZUOTI PIGIĄ KELIONĘ Į TURKIJĄ

Kaip žinia, perkant kelionę iš kelionių organizatoriaus turime finansiškai paremti ir juos.
Kadangi šiais metais susiklostė situacija, kad kelionę tenka pirkti iš karto 6-iems asmenims, nusprendžiau kiek įmanoma sumažinti jos kainą ir kiek įmanoma pasiorganizuoti ją pats.

2016 metų rugsėjo 20-26 dienomis, su kelionių su viena kelionių agentūra, į Alaniją pavyko nuskristi už 266 Eur asmeniui. Į kainą buvo įskaičiuota:

  1. Naktinis skrydis Vilnius-Gasipaša-Vilnius su 15 kg bagažo asmeniui
  2. Viešbutis La Vella (kurio nebėra...) Panašus viešbutis kurį pavyko rasti per booking.com, manau, galėtų būti Bilkay Hotel - tiesa - šis iš pažiūros netgi geresnėje vietoje nei mes turėjome, nes arčiau žymiojo Kleopatros paplūdymio.
  3. Pervežimas iš ir į orouostą.
  4. Vėlyvas išsiregistravimas iš viešbučio (nes naktinis skrydis)
  5. Nuolaidą jų organizuojamoms ekskursijoms po pylinkes.

Tai va..., tiek ir naudos man pasirodė iš kelionės organizatoriaus. Apie šią kelionę plačiau skaitykite čia: "Kelionė į Alaniją".

O dabar apie organizuojamą naująją kelionę:
  1. Šį kartą data - pats sezonas - rugpjūčio 22-29 d.
  2. Kelionės tikslas - Antalija (kurortas tikriausiai bus kiek brangesnis nei Alanija).
Įdomiausia tai, kad didžiausioje kelionių agentūroje Lietuvoje nėra siūloma įsigyti kelionės paketo su viešbučiu Antalijoje. Galima įsigyti apgyvendinimą Antalijos regione: Alanijoje, Beleke, Kemere, Laroj, Sidėje, bet kažkodėl ne Antalijoje.

Bet, kadangi, didžiausios kelionių agentūros skraidina į Antaliją ir siūlo įsigyti ir atskirai bilietus skrydžiams į šį miestą - palaukiame geresnės kainos ir perkame:
  1. Skrydis Vilnius - Antalija - Vilnius 254 Eur. žmogui.
VIEŠBUČIO PAIEŠKOS:
Viešbučio paieškai galite panaudoti booking.com įrankį:
Booking.com
Iš tikro viešbučių Antalijoje yra daug ir įvairių. Pradedant pigiais, sakyčiau "studentiškais" miesto viešbučiais ik prabangių apartamentų. Įdomesni viešbučiai, kuriuos pavyko rasti:
(noriu tik pažymėti, kad tai nėra prabangūs viešbučiai su "Ultra viskas įskaičiuota")
  1. LemonPark house - ramioje vietoje, kempingo tipo viešbutis, atrodo labai jaukiai. Viduryje lauko baseinas, o aplink jį sustatyti vieno aukšto namukai su kondicionieriumi ir šaldytuvu. Maudymuisi tinkamas papludimys - 300-500 m. (KAINA rugpjūčio mėn. 2 asm. 7 nakvynės, su pusryčiais 328,30 Eur).
  2. Mediterra Art Hotel - šis man labiausiai patiko, ir jei vienas iš kriterijų nebūtų arti esantis maudimuisi tinkamas paplūdimys - imčiau negalvodamas. Tai neraliai jaukiai atrodantis, terasose įsikūręs viešbutis (tai jam tikriausiai ir suteikia tokio šarmo). Iki jūros 1 km. bet čia bus uolėtas krantas, su kai kur įrengtais liepteliais maudymuisi ir sustatytais gultais. Iš esmės aplinka labai graži, bet dėl patogumo abejoju. Bet jei jūsų tikslas yra ne gulėti prie jūros - šį viešbutį imkite neabejodami :) (KAINA rugpjūčio mėn. 2 asm. 7 nakvynės, su pusryčiais 249,48 Eur).
  3. Kristal Beach Hotel - dar vienas puikus viešbutis už gerą kainą. Bandau užsakyti būtent šį, nors prieš tai buvau rezervavęsis Erdem Hotel (294 Eur). Kristal atrodo patraukliau: turi didesnį lauko baseiną, didesnius kalmbarius su balkonais. To nėra Erdem Hotel. (KAINA rugpjūčio mėn. 2 asm. 7 nakvynės, su pusryčiais 336 Eur).
  4. Casa de Sirena Boutique HotelPagaliau užsakiau viešbutį. Ilgai ieškojau ir kažkaip netikėtai užmačiau nediduką (Boutique tipo)  ir labai jaukų nuo 2015 m dirbantį viešbutuką . Atsiliepimų nors dar nedaug bet visi geri. Parašysiu vėliau kaip man jis patiks ir kuo skyrėsi kambariai. nes bookinge jie aprašyti praktiškai vienodai. Paėmeme vieną standartinį numerį ir 2 prabangius numerius. Taip pat užsakėme viešbučio siūlomą paėmimą iš oro uosto ir pusryčius.
  • Užsakinėdamas kambarius padariau klaidą. Booking'e rašė, kad likęs tik vienas standartinis kambarys už 277 Eur. Taigi darydamas užsakymą pasirinkau vieną standartinį ir 2 prabangius numerius (kurių, rašė, kad yra daugiau). Tačiau, padarius užsakymą, atsirado dar vienas standartinis kombarys :) Taigi norint sutaupyti - galite bandydi daryti tris atskirus užsakymus ir tikriausiausiai gausite pigesnius kambarius.
Ttaigi mano užsakytų kambarių kainos tokios:
  1. Standartinis kambarys 277,20 Eur
  2. Prabangus kambarys 321,30 Eur
Su lėktuvo bilietais kaina vienam žmogui išėjo tokia:
  1. 138,60 Eur (standartinio kamb. kaina 1 žm.) + 254,00 Eur (lėktuvo bilieto į abi puses kaina žmogui) = 392,60 Eur.
  2. 160,65 Eur (parabangaus kamb. kaina 1 žm.) + 254,00 Eur (lėktuvo bilieto į abi puses kaina žmogui) = 414,65 Eur.
Tikriausiai dar reikėtų pridėti maitinimo išlaidas (pietūs + vakarienė), nes viešbutį užsakėme tik su pusryčiais.
Jei ruošiamės labai nepuotauti, dienos maitinimui skirkime po 20 Eur. Tai 7 dienom žmogui reikės apie 140 Eur. 

Taigi galutinė kelionės kaina gaunasi:
  1. su standartiniu kambario numeriu: 532,60 Eur./žmogui;
  2. su prabangiu kambario numeriu: 554,65 Eur. /žmogui.

No comments:

Post a Comment